top of page
Search
  • Writer's pictureÚjlaki Honlap

Erasmus együttműködés Törökországban

2021. szeptember 6-10-ig Áron bácsi Erika nénivel és Bea nénivel az Erasmus+ „Future awaits Coding” programunk keretén belül meglátogatta Törökországban Nevsehir városában az Ozel Altinyildiz Ilkokulu iskolát. Ebbe az iskolába 1500-an járnak, óvodától főiskoláig.

A nemzetközi partnerségünk az általános iskolai részre terjed ki. Bár 2019 őszén indult a program, a 2 év alatt még csak egy találkozó volt az Újlaki Általános Iskolában. A mostani 2. találkozóra magyar, román és finn tanárok érkeztek. A találkozó során órákat látogattunk, megismerkedtünk az iskola életével, pedagógiai módszereikkel, az iskolában zajló kódolási programokkal. 3D-s tanteremben ámulva néztük a vérlemezkék útját az erekben. Kicseréltük a tapasztalatainkat, megbeszéltük az eddigi közös feladatainkat, megterveztük a következő időszak munkáit.

A török gyerekek leveleket írtak a mi tanulóinknak, nálunk a 7.b és a 8.b osztályos tanulók válaszoltak a levelekre. Reméljük, többen kedvet kaptok a levelezéshez és bekapcsolódtok a nemzetközi partnerségbe!




44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page